dimecres, 19 de febrer del 2014

BALA. Primera fira del llibre d´artista de Bilbao.



BALA (Bilboko Arte Liburu Azoka) és una fira dedicada a propostes d'edició no convencionals relacionades amb una visió artística del format llibre. Aquesta primera edició es va celebrar a Bilbao durant el passat desembre de 2013.


Imatge treta de la web de BALA


El seu objectiu és crear un espai de trobada i diàleg entre editorials, llibreries especialitzades i autoeditors a través d'una sèrie d´aparadors, xerrades, presentacions i tallers. Al cap i la fi un espai on convergeixen durant uns dies les pràctiques emergents relacionades amb l'edició de llibres d'art, fotografia, gràfica, autoedicions (Ruth Juan, Sahatsa Jauregui, Usoa Fullaondo, Ara Santa, Aitziber Akerreta, entre d´altres.)
; editorials (Banizu Nizuke, Belleza Infinita, Consonni, AL/MA, Mundanalruido, Delirio Klof, Pop Pilulak, Puerta, Fanzine La Tourette, EC.O Ediciones Civicas.O, Sans Soleil ED., Puntodepapel, Concreta, De La Pulcra Ceniza, Mediavaca, Ultraradio i Gráficas Torete); llibreries especialitzades com ANTI-, Shopa, Kaxilda i La Hormiga Atómica HORMIGA ATOMICA, publicacions úniques o fanzines.

La fira es presentà com un espai gratuït i obert a tots els públics; assoles ens queda dir que esperem que es repetisca el pròxim any. 
Per acomiador-nos vos deixem una xerrada de la fira, en este cas de la editorial Consonni, la seua web no te pèrdua: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.