dijous, 20 de febrer del 2014

Cartell Expo Manga Madrid 2014.


Kenny Ruiz és l´autor del cartell de l´edició d´aquest any del Saló del Manga i la Cultura Oriental de Madrid - Expo Manga 2014; conjuntament amb el treball de Verónica Álvarez aportant el color i Vicente Vegas aportant el disseny gràfic.

El cartell d´aquest any és un dels més potents de les últimes edicions. Kenny Ruiz sap que el cartell de l´Expomanga és un reclam per a totes aquelles persones que no coneixen aquest gènere des de dins i volia transmetre tot allò que ell sent quan pensa en Manga deixant clixés a un constat.


Kenny Ruiz.

Kenny Ruiz va nàixer a Alacant en 1980. Es va formar a Barcelona i és un dels autors de còmic més actius i reconeguts en l´àmbit estatal. Algunes de les seues publicacions són  "El cazador de rayos" , "Los Reyes Elfos"  i "Dos espadas". 

Portada de 'Dos Espadas' de Kenny Ruiz.

Per finalitzar, aquesta entrada us deixem els tres últims cartells de l´Expomanga  dels últims anys, aixi podreu comparar per vosaltres mateixa. El primer és el cartell de l´edició passada del 2013, li segueix la del 2012 i l´ultim és del 2011.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.