dilluns, 10 de març del 2014

Cartellisme faller.

Les festes falleres són una explosió de gent al carrer, pólvora, banderes, traca, i també de cartells anunciant de nord a sud que València està en falles.



Alba Abellán

En aquest post volem fer una recopilació dels cartells fallers oficials d´aquest any 2014. Per començar parlarem del concurs que cada any fa Metrovalencia per elegir el cartell de la campanya fallera del metro. Aquest any la guanyadora ha sigut Alba Abellán, que ha proposat un joc entre la imatge corporativa de Metrovalencia i l´estampat típic del vestit de fallera.

Per altra banda, el guanyador del concurs per al cartell anunciador de les falles de 2014, convocat per la regidoria de festes i cultura popular de l´Ajuntament de València, ha estat Rafa Vilches amb la proposta 'València en flames'. En aquest cas, és un vell conegut per ser el guanyador d´altres edicions del cartell oficial de falles, concretament en 2011, 2010 i 2006 que es diu ràpid.


      
                                                                       Cartells oficials de Falles de Rafa Vilches.

 
Rafa Vilches

Però no es dona assoles a València aquest fenomen de cartellisme, per això us deixem uns quants exemples de cartells fallers d´altres pobles lluny de la capital.

Juan Diego Ingelmo

Borja Martí



Fernando Boix

Assoles ens queda dir-vos que qui estiga per València aquests dies ho gaudeisca al màxim. Ja ens contareu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.