dilluns, 26 de maig del 2014

FULL CONTACT 2014 / SCAN , Festival Internacional de Fotografia.




 
CONVOCATÒRIA 

FULL CONTACT és un punt de trobada per establir intercanvis i generar xarxes, ponts i sinergies entre els Full Contact Artists ( FCA ) -artistas/fotógrafos emergents - i els Full Contact Followers ( FCF ) - agents del món del art, com ara comissaris independents, directors de festivals, galeries, centres d'art o editors- amb l'objectiu d'incentivar les col·laboracions i promoure les relacions artístiques i comercials entre els dos col·lectius. En aquest sentit, SCAN Tarragona busca 20 fotògrafs emergents de qualsevol país per convidar-los a participar en FULL CONTACT 2014.
from Intersecció on .


Premi FULL CONTACT

Un jurat professional presidit pel prestigiós fotògraf Joan Fontcuberta , seleccionarà un únic treball guanyador d'entre els 20 participants .El premi consisteix en la producció d'una exposició individual a Tarragona, durant l'any 2015.Premi patrocinat : FUNDACIÓ PRIVADA MÚTUA CATALANA. 

Com participar?: 

Prepareu el vostre millor portfoli amb un màxim de 15 fotografies i un breu currículum i envieu-lo a través del formulari d'inscripció. ( Les fotografies no han de tenir entre 1.300 i 1.500 píxels pel costat més gran ) 

Dates de presentació:
   
Fins al 9 de juny de 2014.La llista amb els artistes seleccionats es publicarà el dilluns 16 de juny a la web del festival.


Artistes seleccionats:

Els artistes seleccionats participaran com a convidats i no abonaran cap cost. A més, el festival es farà càrrec de l'allotjament dels seleccionats . El viatge anirà a càrrec de cada participant.Cadascun dels artistes seleccionats es compromet a assistir a FULL CONTACT amb els seus portfolis, els dies 24 i 25 d'octubre de 2014.
 
Full Contact Followers 

FULL CONTACT convidarà a un nombre indeterminat d'agents del sector de l'art ( FCF ) per participar en l'esdeveniment . Aquí podeu veure la llista de followers de l'última edició.

 
Descarregar les bases en PDF i el formulari d´inscripció
 
Per a més informació podeu acudir a la web de SCAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.