divendres, 21 de novembre del 2014

Arxiu Gràfic Mòbil a la Llibreria Dadà.



El divendres 28 de novembre a la Llibreria Dadà (MUVIM) a les 19h podreu gaudir de l´Arxiu Gràfic Mòbil.

L´esdeveniment contarà amb la xerrada entre Elías Taño (Arròs Negre) i Elena López Lanzarote (Lentejas Press), que ens parlaran de les seves publicacions i projectes grupals i personals al voltant de l'autoedició gràfica, el com i per què de editar-se en solitari i editar al costat d'altres persones, els vincles amb altres disciplines gràfiques i altres mitjans artístics, etc.

Elena López Lanzarote, dibuixant i grafista, ha editat sota el nom de Unamesacamilla diferents zines de dibuix on deixa veure un anàlisi, gairebé científic, de la seva pròpia quotidianitat. Des del 2013 treballa al costat de Francesca Danesi i Elena Ortiz a Lentejas Press, editorial independent i riso print studio, a Barcelona, per tal de no ser simplement un aparador personal sinó una plataforma d'idees i projectes de diferents artistes i il·lustradors on es valori el procés de creació i la producció manual.



Elías Taño, artista gràfic i dissenyador canari resident a València. Des del 2011 edita Arròs Negre, publicació, abans semestral, que combina una selecció de la il·lustració nacional. En el 2014, el seu quart número, el va fer mereixedor del premi a Millor Fanzine al Saló de Còmic de Barcelona.


Després de la xerrada es podrà fullejar els fanzines del fons del AGM (projecte de Ediciones Valiente i Fanzineologia) i altres publicacions col·lectives que uneixen el disseny, la il·lustració i el còmic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.