dimecres, 24 de desembre del 2014

El nº2 de Guirigall fanzine serà publicat en paper [COMUNICAT]

Estem d´enhorabona!
Tenim el plaer d´anunciar que el pròxim número de Guirigall fanzine serà publicat en format imprès.



Ahir varem rebre un email (foto) que va ser com si ens tocara la grossa de nadal.

Al email ens comunicaven que el nº2 del nostre jove fanzine, amb la temàtica #Diàspora, serà editat per la editorial catalana Editat. Després de molt de temps tenint contactes amb patrocinadors per a fer una curta edició experimental, el projecte va caure a mans del fundador de Editat Editorial que es va ficar en contacte amb Comboi Gràfic per tal de aplegar a una acord. 

Durant tots aquestos mesos de converses amb l´editorial no hem volgut publicar ni dir res als nostres col.laboradors, tant del primer número com d´aquest nº2, per no donar expectatives davant un objectiu que no era gens fàcil assolir. 

Per a la primera quinzena del pròxim gener podrem llegir el fanzine tocant les seues fulles, passant-les una a una, mentre olorem a imprès i gaudim de les col.laboracions de prop. A més l´edició impresa del segon número inclourà sorpreses, com incloure una edició reduïda del primer número, on assoles trobarem alguns articles d´aquest. Cal dir que a partir d´ara cada número del fanzine comptarà amb ISBN i totes les persones col.laboradores podran demanar un document que acredite la seva col.laboraciò al projecte.

En principi, podrem trobar trimestralment cada nou número a diferents biblioteques i espais culturals. Encara que els punt on podreu trobar la publicació estan per confirmar, la publicació estarà present, per ara, assoles a Catalunya. En breu publicarem un mapa on poder trobar-los.

El fanzine es presentarà a finals de gener però encara queda per confirmar la data exacta i el lloc, esteu atentes al nostre Facebook i Twitter per assabentar-se de les novetats. 
No obstant això, podem avançar que hi haurà un sorteig del fanzine imprès per a les persones que seguixen tant la nostra pàgina de FB com la de Twitter i escriguen un comentari a l´actualització d´aquesta noticia fent referencia al Guirigall fanzine. El plaç per participar serà fins el 15 de gener de 2015. Entre totes les persones seguidores de Comboi Gràfic tant a Facebook com a Twitter que hagen comentat la noticia entraran a un sorteig per rebre el nou fanzine imprès. Els guanyadors es publicaran el dia de la presentació del fanzine i a les xarxes socials. 

L´equip de Comboi Gràfic i Guirigall fanzine volem agrair l´actitud valenta de l´Editorial Editat per la seua aposta per el nostre projecte, encetant d´aquesta manera una via experimental de la seua editorial.
També agrair les aportacions de les persones col.laboradores, tant del número u com del número dos sense elles no seria el mateix.


Vinga fem comboi i molt de guirigall!
El millor regal possible per nadal! Enhorabona a vosaltres també col.laboradors del nº2!

Comboi Gràfic



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.