diumenge, 28 de desembre del 2014

Innocentada!

Aquest passat dimarts, aprofitant que el diumenge següent era el dia del Sants Innocents, publicarem una noticia en la que es podia llegir que el pròxim número de Guirigall Fanzine seria publicat en format imprès per l´editorial Editat.
Extracte de portada del nº1 de Guirigall fanzine
Com el dia dels innocents va caure diumenge, ens va parèixer bona idea avançar la broma per donar-li més credibilitat i destapar-la el diumenge mateixa.

Doncs bé, per gràcia o per desgracia, el pròxim número no serà en paper sinó en format digital com fins ara. En cap moment hem tingut contactes en cap patrocinador ni editorial, i no, el nostre fanzine, avui per avui no comptarà amb ISBN. L´editorial Editat és fictícia i el nostre treball encara continuarà als marges de la precarietat i la creació no remunerada, però amb cabassos d´il·lusió i ganes de continuar creant un espai com és Guirigall fanzine.

No obstant això, estem feliços de veure que el projecte de Guirigall fanzine es consolida poc a poc i ja treballem per al nº3 que volem que isca per a març de 2015.
Ens alegra la bona acollida que a tingut la falsa noticia i als col.laboradors d´aquest nº2 donar-los les gràcies per confiar en Guirigall i col.laborar amb nosaltres.

Disculpeu les molèsties i feliç dia dels Sants Innocents a totes!
Visca la broma!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.