dilluns, 2 de febrer del 2015

SPLASH 2: Sagunt Comic Festival 2015.

 La segona edició del SPLASH ja està entintada. Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt hem preparat tot un seguit de activitats al voltant del món del còmic.


Els dies 13, 14 i 15 de Febrer arribarà la segona edició d´SPLASH 2. Igual que l'any passat, aquesta segona edició conté una gran diversitat d'accions creatives, una part lúdica potent i per descomptat, els autors més destacats del panorama nacional. Aquesta edició comptarà amb la presència del mestre Max, que ens porta la seua exposició Vapor; altra de les exposicions serà Pillada por ti de Cristina Durán i Miguel A. Giner.

A més, es podrà trobar cinema, xarrades, videojocs i un especial photocall de Buck Rogers. Es rendira homenatge a l'editor Josep Toutain amb la passada d'un documental sobre la seua figura, acompanyat per una xarrada dels seus creadors.

També hi hauran els premis SPLASH que comptaren amb tres categories: Trajectòria, Millor àlbum nacional del 2014 i Millor humorista gràfic. Per als més xicotets de la casa hem preparat jocs, tallers i zona d'inflables.

Amb la publicació física de Viñetas de vida a càrrec de Astiberri, es completa un projecte únic de solidaritat il·lustrada. En el SPLASH tindrem a Cristina Durán, Miguel A. Giner i Paco Roca per a parlar-nos d'aquesta fantàstica experiència emocional a la qual ens adherim amb força.

En la zona de stands, comptarem amb algunes de les més interessants editorials, llibreries i fanzines que exposen els seus interessants catàlegs per a nosaltres, i a més, acompanyats pels seus artistes gràfics.

Info. treta d´ací.
Més info. a la seua fanpage.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.